La Fira Alimentària ha conclòs de manera molt positiva per a FeCoTur. De fet, es va presentar la marca de garantia Gamba de Palamós, una oportunitat excel·lent que ha servit per a mostrar el producte al públic internacional de la fira. Tanmateix, l’estand palamosí també va donar a conèixer les empreses del municipi que ja estan certificades amb la marca. Segons el gerent de FeCoTur, Ventura Puig, “a tothom els va agradar les receptes presentades i va servir per donar a conèixer els nostres restaurants associats a tot el públic present a l’acte de promoció de la Gamba de Palamós d’Alimentària”.
Per la seva banda, els Restaurants Mas dels Arcs i Caleta Blava van representar als restaurants associats de FeCoTur en aquesta presentació de la marca Gamba de Palamós. El president de l’associació de restaurants, Josep Maria Cuadrat, va fer una breu presentació de l’associació de restaurants i dels cuiners participants Toni Izquierdo del Restaurant Mas dels Arcs i Jordi Fernández del Caleta Blava.
Després de la presentació de la marca Gamba de Palamós, Izquierdo i Fernández van elaborar dues receptes per a la degustació dels assistents, marinats amb el vi del celler Ermita Bell-Lloc de Palamós.
A continuació pots veure la galeria de fotografies que corresponen a la presentació de la marca Gamba de Palamós.
Galeria d’imatges
Comments are closed.