El Restaurant Mas dels Arcs de Palamós ha estat protagonista de l’edició del 21 de març de 2014 del 8 a la taula del diari La Vanguardia. Els especialistes gastronòmics van visitar l’establiment i n’han destacat la qualitat dels seus productes però per damunt de tot “l’extraordinària gamba de Palamós que s’hi serveix”.
A l’article el seu propietari Toni Izquierdo reconeix que se sent empordanès de soca-rel tot i haver nascut a Badalona. L’Anna Maria Palacios és l’esposa d’en Toni i qui s’encarrega d’atendre el menjador. Per la seva banda, en Xavi Izquierdo, fill del propietari del Mas dels Arcs, és el responsable de la cuina dolça del restaurant. 8 a la taula també elogia la Cuina de l’Empordanet, que la defineixen com a “un molt bon exemple a seguir”.
El president de FeCoTur, Jordi Francesch, valora molt positivament que un restaurant com Mas dels Arcs aparegui en un espai tan important com 8 a la taula del diari La Vanguardia. “És un article molt positiu de promoció del mateix restaurant i d’en Toni com a xef de referència local, comarcal i de la restauració de Palamós en general”. Francesch ha afegit que “Amb aquest reportatge es confirma la seva popularitat i nivell de referència a més de la Gamba de Palamós, referència directa de qualitat i prestigi”.
Aquest dilluns es va formalitzar la integració dels restaurants de Palamós a dins de FeCoTur. El restaurant que dirigeix Toni Izquierdo forma part de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós.
Comments are closed.