L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós FECOTUR va presentar el dijous 19 de març al vespre a l’Hotel Trias de Palamós, la segona edició de la campanya “De Nit + que tapes a Palamós”.
L’acte va ser presentat pel president de l’entitat, Jordi Francesch, que va destacar la bona acollida rebuda l’any passat en la primera edició, i la tasca feta pels restaurants de Palamós que oferiran aquest menú fins al 6 de juny. Francesch va voler destacar així mateix, que el producte ofert és producte de proximitat, així com el suport de Vins i Caves Perelada en aquesta campanya gastronòmica.
Toni Izquierdo, xef del Restaurant Mas dels Arcs de Palamós va destacar l’altíssim nivell gastronòmic de la campanya, amb l’àmplia varietat de plats que ofereixen els restaurants (uns 140 de diferents). Per a Izquierdo, aquesta és una bona oportunitat per arribar a un públic molt ampli gràcies al preu competitiu del menú (21€ amb iva inclòs). Una de les novetats de la segona edició de “De Nit + que tapes”, és el caràcter solidari.
Enguany, un euro de cada menú venut anirà destinat a la Fundació Josep Carreras en la lluita contra la leucèmia. A tall d’exemple, el primer dia de l’activitat, coincidint amb la Fira ForaStoc, l’estand de Fecotur va recaptar gairebé 300 euros destinats a aquesta finalitat. Cada any s’escollirà una fundació benèfica diferent, on es aniran a parar els donatius recaptats.
La Fundació Josep Carreras va ser representada per Belen Roldán, qui es va mostrar molt agraïda per l’iniciativa de Fecotur. Segons Roldán, aquesta és la primera vegada que es fa una campanya solidària d’aquest tipus.
L’acte el va cloure l’alcaldessa de Palamós, Teresa Ferrés. Ferrés va remarcar la gran promoció que es fa de la vila de Palamós amb la gastronomia, i sobretot, demostrant una vegada més l’esperit solidari de la població. Amb iniciatives com aquesta o la Fira Nadalenca que ha celebrat ja la seva 37ª edició.
“De nit + que tapes” es podrà degustar fins al 6 de juny a 16 restaurants de Palamós. El menú permet escollir 3 mitges racions d’un total de 9 plats diferents, postres i copa de vi o cava Perelada.
Els restaurants associats a la campanya són els següents:
Restaurant La Gamba – Hotel Trias – Restaurant Mas dels Arcs – Hotel Àncora – El Racó – Celler de la Planassa – Petit Bar – Ca l’Amadeu – Caleta Blava – La Selvatana – Hotel Vostra Llar – Can Quel – Restaurant D&C – L’Ona – Restaurant Pizzeria La Miranda – Celler del Barri Vell.
Galeria d’imatges
Comments are closed.