Els restaurants de l’Associació FeCoTur Hotel Trias, Ca l’Amadeu, Caleta Blava i Mas dels Arcs han rebut els certificats Gamba de Palamós, que reconeixen el compliment del reglament per part d’aquests quatre establiments.
L’ajuntament de Palamós ha entregat aquests títols d’acord amb els resultats de l’auditoria dels processos productius i inspecció de producte que ha realitzat la Confraria de Pescadors de Palamós.
El president de l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós, Jordi Francesch, considera que aquest “és un important reconeixement de la feina ben feta per part del sector gastronòmic que es caracteritza precisament per la seva fama amb la qualitat dels seu producte estrella com es la gamba”.
Els restaurants ja disposen d’aquest reconeixement des del 5 de maig i serà vàlid fins al mateix dia però del 2015, sempre i quan compleixin les condicions del reglament de la marca de garantia Gamba de Palamós.
Galeria d’imatges
Comments are closed.